Innovatie Dienstverlening

blokkenHet innoveren/verbeteren van dienstverlening wordt in het publiek domein vaak projectmatig aangepakt. BlendedWorks ondersteunt publieke organisaties bij de ontwikkeling, implementatie en borging van resultaatgerichte dienstverlening. Ons doel hierbij is het innoveren van dienstverlening te borgen binnen organisaties. Hierbij maken wij gebruik van servicedesign-methoden/technieken vanuit het private domein. Dit doen wij bewust omdat wij er van overtuigd zijn dat het publieke domein gebruik kan maken van ervaring vanuit het private domein.

De BlendedWorks aanpak kenmerkt zich door de integrale aanpak, de modulaire opzet van diensten en natuurlijk: Blended. Hiermee doelen wij op de juiste mix van mensen, middelen, methoden, technieken en kanalen. Zowel in het uiteindelijke dienstverleningsconcept als in de weg daarnaartoe.

Onze aanpak is erop gericht om afhankelijk van uw wensen, behoeften en situatie, de juiste module of mix van modules in te zetten. We maken hierbij gebruik van creatieve en innovatieve servicedesign tools, voor de interactie met uw klanten en professionals.

Lees meer